Tina Šimonka

dr. dent. med.

Tina Šimonka

Že v otroštvu sem pokazala več zanimanja za naravoslovje kot pa za družboslovne vede. Poleg tega sem bila vedno tista hčerka, ki je zašila gumb, zarobila hlače ali privila žarnico. Stomatologija združuje oboje; naravoslovje in praktičnost.

Po zaključeni srednji šoli v Postojni, sem se leta 2005 vpisala na študij dentalne medicine v Ljubljani in ga leta 2012 uspešno zaključila. Že tekom študijskih let sem si pridobivala dragocene izkušnje kot zobna asistentka. Po končanem študiju sem imela možnost pridobivati znanje in širino v vseh različicah ordinacij, ki jih poznamo pri nas; ordinirala sem v zdravstvenem domu, pri zasebnih koncesionarjih in v samoplačniški ambulanti. Lani decembra sem se pridružila ekipi dr. Oblaka za določen čas, saj nadomeščam odsotnost dr. Špele Nastran.

Z obiski na različnih seminarjih in delavnicah se trudim ohraniti stik z najnovejšimi trendi na področju zobozdravstva. Vrhunsko opremljena ordinacija pa nam to dejansko tudi omogoča. Vsi radi vidimo lep, zdrav nasmeh. Za to smo tu mi, da je sijoč in iskren nasmeh logična posledica in nagrada za naše delo in trud.

024_Tina Šimonka