O nas

Zobozdravstvo Oblak

zobozdravstvo-oblak-o nas

Naše vodilo je dobra izkušnja, dobra beseda.

Tukaj smo že desetletja in glede na to, da k nam vsako leto prihaja ali se vrača več pacientov, še vedno s ponosom prisegamo na oglaševanje od ust do ust.

Zobozdravstvo Oblak je družinsko podjetje in naslednik ambulante v Škofji Loki, ene prvih zasebnih praks v Sloveniji, ki je z vestnim in strokovnim delom kmalu postala poznana v širšem gorenjskem in osrednjeslovenskem prostoru.

Zasebno prakso sta osnovala dr. Miroslav in dr. Bibijana Oblak. Diplomirala sta na Medicinski fakulteti v Ljubljani leta 1964 oz. 1965. Dr. Miroslav je nato nadaljeval šolanje in leta 1978 postal prvi specialist za zobne in ustne bolezni ter parodontologijo na Gorenjskem.

Po diplomi dentalne medicine v Ljubljani se jima pridružita sinova  Prof. dr. Čedomir Oblak, specialist protetik, predstojnik katedre za protetiko na Medicinski fakulteti in dr. Matjaž Oblak, specialist oralne kirurgije, ki kasneje leta 2009 tudi prevzame vodenje podjetja.

biljana-miroslav-oblak-zobozdravstvo-oblak
013_Zobozdravstvo_Oblak_Ljubljana

Danes delujemo na dveh lokacijah: v Ljubljani, kjer smo odprli kirurški Implantološki center Ljubljana ter v Škofji Loki. V Ljubljani imamo tudi koncesijo za oralno kirurgijo za izvajanje storitev na napotnico.

Timu so se s časom pridružili tudi novi zobozdravniki, tako da je danes našim pacientom na voljo širok spekter zobozdravnikov specialistov, kjer lahko na enem mestu vsak primakne svoj košček sestavljanke in tako »v hiši«, pacientom ponudimo celotno oskrbo.

Opravljamo celostne storitve s področja zobozdravstva: implantologije, oralne kirurgije, protetike, parodontologije in drugih vej. Naša prednost je, da vam za večino težav ponudimo specialista, ki ima za svoje področje opravljeno večletno specializacijo na Medicinski fakulteti.

Z implantati se kot eni prvih v Sloveniji ukvarjamo od leta 1996 in jih vsako leto vstavimo več kot 400, zato oskrbimo tudi zahtevnejše primere.

Naš Implantološki center Ljubljana je znan po bogatih izkušnjah in je med največjimi v Sloveniji. Paciente k nam v specialistično oskrbo napotujejo številni slovenski zobozdravniki.

Vedno znova nam je v izjemno zadovoljstvo, ko se celo po 30, 40 letih k nam vračajo pacienti, ki še vedno z zadovoljstvom v ustih nosijo naše izdelke. Zato velik pomen in veliko časa namenimo strokovnemu in tehnološkemu razvoju, saj se trudimo biti ves čas v stiku s svetovnim napredkom. Naši strokovnjaki se vsakoletno udeležujejo izobraževanj doma in v tujini in to znanje ter bogate izkušnje so naše zagotovilo za vaše zadovoljstvo.

Naš tim

Kakšne so naše prednosti?

1. Naš Implantološki center Ljubljana združuje strokovnjake različnih specialnosti, zato lahko timsko ponudimo najboljšo celostno oskrbo zob: od parodontološke, protetične do kirurške ter zobotehnični laboratorij, tako da je tehnik prisoten na mestu samem.

2. Smo družinsko podjetje s tradicijo kakovosti, zobozdravniki že od 1964.

3. Z zobnimi vsadki smo se leta 1996 začeli ukvarjati kot eni prvih v Sloveniji. Več kot 28 let izkušenj in več kot 400 vstavljenih vsadkov letno, nas uvršča med največje centre v Sloveniji.

4. Pri nas se z zobnimi implantati in ukvarjajo izključno specialisti oralni in maksilofacialni kirurgi.

5. Zobni implantati in ostale operacije so pri nas osrednja dejavnost, kirurg k nam ne prihaja nekajkrat na teden ob popoldnevih, temveč smo vedno na voljo tudi za težave.

6. Vedno pripravimo načrt za več možnih načinov oskrbe glede na zahtevnost in ceno, paciente ne nagovarjamo k nesmiselno dragim in obsežnim posegom. Prednost dajemo ohranjanju lastnih zob.

7. Naši strokovnjaki se stalno izpopolnjujejo na kongresih v tujini ter so člani prestižnih mednarodnih organizacij.

8. Ponujamo vam oskrbo po ugodnih konkurenčnih cenah blizu vašega doma ali službe.