Splošno zobozdravstvo

Splošno zobozdravstvo, storitve, ki jih opravljajo osebni zobozdravniki, pri nas predstavljajo velik obseg dela. Tovrstne storitve, ki obsegajo od rednih pregledov naših stalnih pacientov, sanacije kariesa z zalivkami (plombami), zdravljenja koreninskih kanalov, protetičnega zdravljenja zob, do reševanja akutnih zobobolov. Storitve izvajamo na obeh lokacijah v Ljubljani in Škofji Loki.

Pacienti so pri nas na vrsti v nekaj dneh, v nujnih primerih lahko že isti dan.

Naše vodilo je zaupanje.

Naši redni pacienti zaupajo v kakovost in strokovnost oskrbe, ki jo nudimo s stalnim uvajanjem najmodernejših tehnologij, zato se vračajo že tretje generacije družin naših prvih pacientov.

Prizadevamo si, da je obisk zobozdravnika, sproščen in neboleč, rezultat pa ob uporabi modernih tehnologij in materialov kakovosten in trajen. Zagovarjamo, da je zaupanje med pacientom in zobozdravnikom večje, če je pacient dobro informiran o svojih težavah, zato naši zobozdravniki z veseljem pojasnijo vaše težave in odgovorijo na vsa vaša vprašanja.

Naša prednost je, da pacientom poleg splošnega zobozdravstva, estetskega zobozdravstva, beljenja zob ter odstranjevanja zobnega kamna »v hiši« nudimo tudi vso ostalo celostno oskrbo zobovja, za kar pri nas poskrbijo izkušeni zobozdravniki specialisti. Naši zobozdravniki se med seboj pogosto posvetujejo, skupaj načrtujejo oskrbo in zagotavljajo, da je pacientu zobozdravnik vedno na voljo, zato je spanec naših pacientov brezskrben.

005_kirurgija 1